Løyper og løypekart

Kraftusløpet ca 700m (0-9 år) går i området rundt Hestesletta. Variert terreng med blanding av asfalt, gress og skogsbunn. Her er det oversiktlig og lett å følge løperne, og det blir garantert god stemning for store og små. Fellesstart klokken 11:00, og alle får premie når de løper i mål!  Ingen tidtaking.
løypekart-kraftløpe-2016_Page_1

Kraftløpet, 3 km (10-99år)  NB! Ny Løype i 2018
Den nye 3 kilometeren følger IKKE samme løype som 5,5 km og 10,5 km fra starten. Rett etter start tar man til venstre og løper en liten sløyfe på Hestesletta før man fortsetter på stien gjennom skogen på oversiden av Hestesletta, over Ringveien og videre ned  mot Hennumtorget. Etter Hennumtorget tar man opp til venstre og løper forbi gården til Sverre Hennum og videre gjennom skogen mot Ringveien. Når man kommer ut av skogen tar man til venstre gjennom tunnelen under Ringveien og løper gangveien tilbake til Hennummarka skole og går i mål på samme måte som 5,5 og 10,5 Km. Deltakere på 3 Km løpet er også med på sluttspurten opp siste bakke før mål. Det er fellesstart og elektronisk tidtaking med brikke i startnummer (EQ Timing).

Kart Kraftløpet 3 Km (trykk for større kart)

1 Løypekart 3 Km

 

 

 

 

 

Kraftløpet, 5.5 km (10-99år) Løypa går opp den beryktede Kraftvegen og snur hjemover igjen ved Kraft parkeringsplass.  Spurtpris ved Hennumtorget, og Sluttspurt opp siste bakke før mål. Det er fellesstart og elektronisk tidtaking med brikke i startnummer (EQ Timing).
løypekart-kraftløpe-2016_Page_3

Kraftløpet, 10.5 km (14-99år) er et løp for de som virkelig vil ha seg en tur i høyden.  Samme løype som 5.5 km til Kraft parkering, over Kraftkollen og veien tilbake rundt Kraftkollen. Spurtpris ved Hennumtorget og klatrepris til første løper opp på Kraftkollen 481moh(ved masta).  Det er også en sluttspurt opp siste bakke før mål. Det er fellesstart og elektronisk tidtaking med brikke i startnummer (EQ Timin
løypekart-kraftløpe-2016_Page_4

Kraftmarsjen, 5.5/10.5 km (0-99år) starter fra 10:00 og her kan du velge om du vil gå den lange eller korte løypa. Anbefaler turen over Kraftkollen. Nydelig utsikt i alle retninger.  Fint om dere viser hensyn til løperne som starter 12:00 når de kommer gjennom skogen.   Håper dere kan være med å skape stemning i skogen og heie frem løperne. Ingen tidtaking.

Kommentarer er stengt.